Lehto on luotettava kumppani


LEHTO on Suomen suurimpia rakennus- ja kiinteistöalan konserneja – vahva kasvumme ja kehityksemme on alan nopeinta. Konsernin palvelualueita ovat Toimitilat, Asunnot, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Työllistämme noin 1 300 henkilöä ja liikevaihtomme v. 2017 oli 594 miljoonaa euroa.

RAKENNAMME nykyaikaisia asuntoja kasvukeskusten parhaille paikoille. Lehdon ammattilaisilla on vuosikymmenten kokemus ja vahva osaaminen laadukkaasta ja kustannustehokkaasta kotien asuntorakentamisesta. Patentoitu menetelmämme pienentää rakentamiskustannuksia ja mahdollistaa järkevät neliöhinnat – laadusta silti tinkimättä.

KAIKKI asuntojemme tilaratkaisut ovat arkkitehtien suunnittelemia. Huomioimme niin sinkkujen, pariskuntien kuin perheellisten erilaiset asumisen toiveet ja vastaamme niihin parhaalla mahdollisella tavalla. Lehto on asunnon ostajan ja asuntosijoittajan paras kumppani!

Suomalaista huippuosaamista


LEHDON kehittämät rakennusalan innovaatiot perustuvat modulaariseen toteutustapaan, jolla saavutetaan kustannushyötyjen lisäksi rakentamisen parempaa laatua. Modulaarisella toimintamallilla Lehto voi tarjota asiakkailleen nopean ja vaivattoman prosessin avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen.

AMMATTILAISILLAMME on vuosikymmenten kokemus toimitilojen, asuntojen, hyvinvointitilojen ja muiden julkisten rakennusten rakentamisesta sekä korjausrakentamisesta.

LEHTO palvelee valtakunnallisesti Suomessa ja on aloittanut liiketoiminnan kehittämisen Ruotsissa. Yrityksellä on Suomessa 14 toimipistettä ja toimisto Tukholmassa. Pääkonttori sijaitsee Kempeleessä.

Liity Sisäpiiriin


As Oy Marskinpuisto on tulossa varattavaksi pian! Liity Sisäpiiriin ja pääset varaamaan asunnon ennen julkaisua.

    Jättämällä soittopyynnön liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.
    Tietosuojaseloste