Kotikulmat & koulutus


As. Oy Marskinpuisto päivittää historiallista ruutukaava-aluetta tyylillä 2020-luvulle. Oulun kuuluisa Rotuaari-kävelykatu alkaa As. Oy Marskinpuiston naapurista, ja kaupunki aikoo laajentaa elinvoimaista kävelykatua entisestään. Kotikulman takana odottaa Oulun keskusta palveluineen ja Valkean kauppakeskus (400 m). Koko kaupunki kynnykselläsi aikaa säästyy elämän tärkeille asioille.

Paikallisbussipysäkkejä on Mannerheimin puiston tienoilla useita, lähin vain 120 metrin päässä, ja rautatieasemallekin matkaa on vain kilometri. Oulun lentoasemalle Marskinpuistosta pääsee autolla alle 20 minuutissa tai julkisilla puolessa tunnissa.

Koulutustarjonta on myös kattavaa – Diakonia-ammattikorkeakoulu (240 m), PSK-aikuisopisto (450 m) sekä Oulun lyseon lukio IB-linjoineen (700 m) ja Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio (500 m) sijaitsevat lähellä peruskoulujen ja päiväkotien lisäksi.

Kaupat & ravintolat


Oulun ravintolakulttuuri on rikasta ja kirjavaa. Ensiluokkaisille makumatkoille vievät muun muassa Uleåborg 1881, Hugo ja Oula Bar & Kitchen. Cafe KULuMA, Oluthuone Leskinen ja Pub Graali tarjoavat puitteet rennoille illanistujaisille hyvässä seurassa. Kaikki nämä ja monet muut ravintolaelämykset sijaitsevat melkeinpä kulman takana kotiovelta.

Lähikauppatarjonta on suorastaan loistava Marskinpuiston asukkaille, eivätkä etäisyydet päätä huimaa – Lidl 250 m, K-Supermarket Hovihalli 250 m ja K-Supermarket Pekuri 300 m. R-Kioskilta 50 metrin päästä noudat kätevästi postipaketit. Oulun Keskus Apteekki palvelee 150 metrin päässä. Sadepäivien pelastus on Finnkino Plaza 2 minuutin kävelymatkan päässä.

Ulkoilu & urheilu


Merenrannan (400 m) ja Hupisaarten (800 m) upeat ulkoilumahdollisuudet kutsuvat lenkkeilemään ja nauttimaan maisemista veden lähellä. Kiikelin uimaranta kutsuu viettämään rentoa rantapäivää vain noin puolen kilometrin päässä.

Patikoijille ja hiihtäjille Sankivaarasta lähtee Oulujokilaakson Tervareitistö, joka on upean monimuotoinen luontoreitti. Oulujokilaaksossa kulkee myös 278 km pitkä moottorikelkkailureitistö. Virpiniemen liikuntaopistolla on 4 km pituinen edistyksellinen mobiilisuunnistusrata. Lisäksi Oulussa on runsaasti luontopolkuja aina 1 kilometristä 10 kilometriin.

Oulun urheilutarjonta on todella runsasta. Urheilutalolla (650 m) onnistuu kuntosaliharjoittelun lisäksi myös palloilu- ja tanssilajit. Oulun Energia Areena (1,5 km), tutummin Raksilan jäähalli, tarjoaa jännitystä jääkiekon ystäville Oulun Kärppien kotipelien muodossa. Treeniä kaipaavalle kuntosaleista lähimmät ovat Sportello Fit City (350 m) sekä Kunto Ykkönen (450 m).

Liity Sisäpiiriin


As Oy Marskinpuisto on tulossa varattavaksi pian! Liity Sisäpiiriin ja pääset varaamaan asunnon ennen julkaisua.

    Jättämällä soittopyynnön liityn samalla Lehdon Sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää profiilini tietojen mukaisten kohteiden suoramarkkinointiin. Voin peruuttaa suoramarkkinoinnin milloin tahansa.
    Tietosuojaseloste